Lid worden van Rotary Lansingerland?

Heeft u belangstelling voor Rotary, dan kunt u geheel vrijblijvend twee clubavond bijwonen. De clubavonden worden 1 x per 14 dagen (even weken) op dinsdagavond gehouden in ’t Manneke, Leeweg 33, 2651 CL Berkel en Rodenrijs. Als u lid wilt worden, bespreken wij met u wat Rotary en u voor elkaar kunnen betekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat er een goede match is, zal uw eventuele lidmaatschap ook worden voorgelegd aan de leden. 

U kunt zich voor het bijwonen van een clubavond aanmelden bij het secretariaat.
Het secretariaat is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welke lidmaatschapsvormen zijn er? 

Wij vinden het belangrijk dat het lidmaatschap bij u en uw persoonlijk en zakelijk leven past. Daarom zijn er verschillende lidmaatschapsvormen. 

U kunt kiezen uit:

  • Lidmaatschap per individu  
  • Lidmaatschap per onderneming  
  • Duo lidmaatschap (man/vrouw, man/man, vrouw/vrouw) 

Het gaat hierbij om het lidmaatschap, waarbij  telkens 1 persoon kan deelnemen aan de clubbijeenkomsten (26 per jaar) met een jaarcontributie van € 400,-
Daar komen nog wel de kosten van de maaltijden bij. 

Projectlidmaatschap

Ook is het mogelijk om individueel projectlid te worden. Dat betekent dat u actief deelneemt in één van de projectcommissies en een aantal reguliere clubbijeenkomsten kunt bijwonen. De huidige projecten van onze Rotaryclub zijn o.a. Bridge in de Kas, Lansingerland wandelt voor water en Santarun.                                           

Wilt u projectlid worden dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • 20 avonden met een jaarcontributie van € 300,-
  • 10 avonden met een jaarcontributie van € 225,-

Ook hier komen de kosten van de maaltijden bij. 

Daarnaast bent u van harte welkom om deel te nemen aan de kerst- en nieuwjaarsbijeenkomst, de zomeravondbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten. Daaraan zijn overigens ook kosten verbonden.