Lid worden van Rotary Lansingerland?

Heeft u belangstelling voor Rotary, dan kunt u geheel vrijblijvend een paar clubavonden bijwonen. De clubavonden worden 1 x per 14 dagen (even weken) op dinsdagavond gehouden.

Als u lid wilt worden, bespreken wij met u wat Rotary, onze club en u voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard is het belangrijk dat u de andere clubleden leert kennen en zij u.

U kunt zich voor het bijwonen van een clubavond aanmelden bij het secretariaat.
Het secretariaat is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welke lidmaatschapsvormen zijn er? 

Wij vinden het belangrijk dat het lidmaatschap bij u en uw persoonlijk en zakelijk leven past. Daarom zijn er verschillende lidmaatschapsvormen, bijvoorbeeld

  • Lidmaatschap per individu  
  • Lidmaatschap per onderneming  
  • Duo-lidmaatschap (man/vrouw, man/man, vrouw/vrouw) 

De jaarcontributie bedraagt € 400. Daar komen nog wel de kosten van de maaltijden bij. 

Projectlidmaatschap

Ook is het mogelijk om individueel projectlid te worden. Dat betekent dat u actief deelneemt in een van de projectcommissies en een aantal reguliere clubbijeenkomsten bijwoont. Een van de huidige projecten van onze Rotaryclub is Lansingerland Wandelt voor Water.                                           

Wilt u projectlid worden dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • 20 avonden met een jaarcontributie van € 300,-
  • 10 avonden met een jaarcontributie van € 225,-

Ook hier komen de kosten van de maaltijden erbij. 

Daarnaast bent u van harte welkom om deel te nemen aan de kerst- en nieuwjaarsbijeenkomst, de zomeravondbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten. Daaraan zijn overigens ook kosten verbonden.